Undgå alger på boligens facade med en algebehandling

Algebehandling af facadeHvis de hvide vægge er ved at blive godt grønne, kan det meget vel skyldes alger og mos og i så fald kan det være tid til en algebehandling. Med en algebehandling af facade kan man nemlig få vasket de døde alger væk, så væggen igen fremstår som ny. Og kigger man helt nøgternt på det, er der store fordele ved at få lavet algebehandlinger på husets mange vægge og facader. Det gælder uanset om dit hus i eksempelvis Odense er malet i en hvid eller gul farve, eller om det blot er en murstensfacade der er tale om. Her kan du læse, hvorfor algebehandlinger kan være så vigtige for din bolig.

Der er store fordele ved at give facaden en algebehandling

En behandling mod det mos og de alger, der kan sidde på facaden derhjemme, kan give meget til huset og forebygge eventuelle skader. Her er der specielt to aspekter, man skal tænke på.

  • Dels gør det meget for husets udseende at få lavet en algebehandling
  • Dernæst er der en række praktiske ting, man skal tænke på

Først og fremmest er det vigtigt at tage fat i det æstetiske. Med en algebehandling kan man få fjernet de grønne striber, der kan ses på rigtig mange huse rundt omkring i Danmark. De kommer, når en vandressource på huset får lov at dryppe ned at væggen. Det ses ofte ved facader, hvor der dryppe vand ned fra taget eller fra en trappe. Her kan en algebehandling fjerne de døde alger og genoprette en flot facade, så man for eksempel får den hvide farve tilbage til sin bolig.

Der er også en række praktiske fordele ved at få sprøjtet mod alger og mos. Dels fungerer mos sådan, at det vokser eksponentielt. Derfor handler det om at gribe ind så hurtigt som muligt, så problemet ikke skalerer, der også kan gøre skade på mursten og facader. En anden fordel ved at behandle for alger i stedet for at male er også, at det er billigere. En algebehandling behøver nemlig ikke at være særlig dyr, hvis du eksempelvis får den lavet i Odense.

Få hjælp til en algebehandling af facade i Odense her

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin