Derfor skal du give dine fliser en imprægnering

Imprægnering af fliser sikrer længere holdbarhed.Imprægnering af fliser har mange fordele, særligt hvis du vil beskytte dine antikke sten som kan have været en større investering. Alligevel er det ikke mange danskere, der kender meget til den smarte fliserensning, der kan hjælpe dine fliser til et pænere udseende i lang tid fremover.

Det er specielt nye fliser, hvis overflade er mere modtagelig over for snavs og andet skidt, og derfor er det en god idé at imprægnere dine nye fliser, så snart de er lagt. Rigtig mange danskere kender også til, at ens fliser har ændret udseende henover en lang vinter. Og det er sjældent til det bedre. Men her er det langt nemmere at komme af med det beskidte udtryk, hvis man har vist rettidig omhu ved at udføre en imprægnering af fliser først.

Her er fordelene ved en imprægnering af fliser

Der er lutter gode grunde til at gå i gang med en imprægnering af nye fliser, hvis du skal til at lægge sådan noget i den nærmeste fremtid. Imprægnering kan holde alt fra fedt fra grillen til olie fra at sætte sig, så fliserne er langt nemmere at rengøre. En imprægnering trækker i gennemsnit 1,5 cm ned i flisen, hvilket gør, at f.eks. vand vil lægge sig som perler på overfladen, fremfor at trække ned i flisen.

  • Imprægnering af fliser er ofte miljøvenligt, fordi der er ikke er nogle farlige giftstoffer i midlet, der bliver anvendt. Dette er et noget, der er meget efterspurgt på markedet, når det kommer til algebehandling.
  • Imprægneringen lukker overfladen på fliserne, så snavs og alger ikke kan trænge ned i flisen og få fat. På den måde er de langt nemmere at gøre rene i fremtiden.
  • Imprægneringen gør at dine fliser holder længere, da skidt og fedt får langt sværere ved at nedbryde dem.

Der er altså ingen tvivl om, at imprægnering af fliser er en god idé, hvis du holder af at have rene fliser på terrassen. Samtidig vil det gøre livet meget nemmere, når du i fremtiden skal gøre fliserne rene. Og det kommer du nemlig til, med det klima vi holder i Danmark. Hvis du vil vide mere om imprægnering, så kan du med fordel tage en snak med din lokale fliserenser.

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin