Kombiner din brusevæg med flere rummelige elementer

BrusevægDet er blevet hipt at bruge brusevægge- og døre, som er lavet af glas på badeværelset. Det viser nye tal om danske forbrugere, der i højere grad vælger at udskifte det traditionelle bruseforhæng med en moderne løsning. Og der er ifølge vores boligekspert, rigtig mange fordele at hente, ved at skifte væk fra de traditionelle bruseforhæng. Med de nye vægge og døre på markedet, kan man skabe et langt mere attraktivt badeværelse, da glas er et materiale der passer ind i rigtig mange stilarter og åbner op for store designmuligheder.

Mest bemærkelsesværdigt skaber man dog et mere åbent og rummeligt badeværelse, hvis man benytter sig af brusevægge i glas. Disse er ikke kun med til at åbne rummet op, det gør det også nemmere for solens stråler at bryde ind i rummet. Det er dog ikke kun glasbrusedøre- og vægge, der kan skabe et mere åbent og rummeligt badeværelse, der er nemlig mange andre effekter til badeværelset, som man kan benytte sig af.

Kombiner din brusevæg i glas med matchende effekter

Det er dog ikke kun glasvægge, der kan være fordelagtige, hvis man vil skabe mere rum og lys i badeværelset. Dette er bedst eksemplificeret i brugen af hvide vægge, der virkelig hitter i baderum for tiden. Disse kan nemlig reflektere lys på en god måde og skabe mere rummelige og åbne rum, end man ellers vil have.

Udover dette, er der dog også en lang række indretningsmæssige ting, man kan benytte sig af, når man skal åbne rummet. Her kan man indrette fra et minimalistisk udgangspunkt for at skabe så meget plads som muligt. Det betyder, at man skal kigge på, hvilke møbler man rent faktisk benytter sig af i badeværelset, og hvilke man sagtens kan smide væk, uden at det vil få konsekvenser for hverdagslivet og de rutiner, man har. Sammenkoblet med brusevægge i glas, vil man på denne måde skabe et rummeligt og åbent rum.

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin