Hvilket gulvafløb er det rigtige for dig?

Det kan være utrolig svært at finde det rette gulvafløb til boligen, når du skal indrette dit nye badeværelse. Der er nemlig rigtig mange muligheder på markedet, der kan gøre dig lettere forvirret når du står i butikken, hvis du ikke har gjort dit hjemmearbejde ordentligt. Der er nemlig en række vigtige ting, der med stor fordel bør inddrages i valget af gulvafløb. Det er vigtigt at vælge den model, der passer bedst til badeværelset rent udseendemæssigt. Ellers bliver man ikke glad for det valg, man ender med at træffe. En god tommelfingerregel er, at man skal vælge et gulvafløb, der både passer med valget af brusevæg og badeværelsesgulvet.

Dette skal du vide om dit gulvafløb

Der er flere ting, du skal huske at overveje, når du skal købe et nyt gulvafløb til badeværelset:

  • Overvej, hvordan det ideelle gulvafløb skulle se ud. Hvis du kan forestille dig det, kan medarbejderen i butikken langt bedre hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der minder mest om dine ønsker.
  • Tænk over, at det klart er at foretrække, hvis man kan skjule gulvafløbet. Det er nemlig ikke pænt, hvis man lægger mærke til afløbet, når man træder ind i rummet.
  • Når man arbejder med indretningen af et badeværelse, er det altid det praktiske element, der skal være det tungtvejende. Praktik før æstetik er mottoet, du leder efter.

Der er specielt to typer gulvafløb, man arbejder med i dag. Et linjeafløb, der kan placeres langs væggen. Det passer bedst til en kvadratisk kabine, mens hjørneafløb passer bedre til mere skarpt formede kabiner som for eksempel trekantede kabiner kan være. Husk på at vælge et afløb i samme materiale som gulvet, så det ikke er lige så iøjnefaldende. Idag kan man f.eks. skjule ens gulvrist med en ens flise, så den blender ind med resten af gulvet. Du kan læse mere om at skjule et gulvafløb på www.unidrain.dk/produkter/gulvafloeb/

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin