En brusedør kan forny dit antikke badeværelse

Bad og brusedør i glasDer skal ikke meget mere end en brusedør til for at shine et ældre antikt badeværelse en hel del op. Det har flere danskere oplevet. Senest kunne man i modebladene opleve, hvordan et gammelt badekar blev skiftet ud med en brusekabine med glasplader. Dette har løftet badeværelset en hel del, og det er ting som disse, der viser, hvor nemt man kan forny et badeværelse, der ellers er blevet en smule gråt og trist.

Vær kreativ med en brusedør

Skal man forny sit antikke badeværelse, handler det om at være kreativ. En hel del af de gamle effekter og møbler, der er i et badeværelse, kan nemlig gøres fede meget nemt. Installerer man en væg eller gennemsigtige brusedøre i glas, kan man for eksempel gøre gamle løsninger i badeværelset mere moderne. Her er et par eksempler på, hvordan man kan forny badeværelsets antikke løsninger.

  • Gør badekarret mere moderne og praktisk ved hjælp af en brusedør
  • Iscenesæt den fede udsigt ved at bruge glasplader til brusekabinen

Badekarret kan genfødes ved hjælp af en brusedør af glas

Har du et badekar, som dels er en smule gammeldags men også meget upraktisk, så kan brusevægge i glas gøre en hel del. Her skal man blot montere dem på kanten af badekarret. På denne måde slipper man for, at der kommer vand overalt i badeværelset, mens man dog stadig har en meget stilren og flot løsning til badeværelset.

Brug en dør af glas til at fremhæve den flotte udsigt

Har du en fed udsigt ved et af vinduerne i badeværelset, kan du med fordel placere brusekabinen derinde og montere glasvægge for at fremhæve udsigten maksimalt. På denne måde kan man se den flotte udsigt, uanset hvor man står i rummet. Samtidig er der naturligvis også en flot udsigt ved vinduet, som man kan nyde, når man tager det daglige morgenbad.

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin