Skal du vælge en brusevæg eller dør?

Vælg en brusevæg i glas fremfor en brusedør til dit badeværelse.Der er mange ting, der skal tages i betragtning, når man indbygger en brusevæg til den brusekabine, man har på badeværelset og alt efter hvilket badeværelse, man har, kan det dog også være vidt forskelligt, hvad den helt rigtige løsning er.

Et af de valg, man skal træffe, når man beslutter sig for at få en brusevæg til badeværelset, er, hvorvidt den skal kunne svinge, eller om den blot skal sidde fastmonteret, så der altså naturligt vil være et tomt rum i brusekabinen, som både personer og vand kan bevæge sig ind og ud af. De to løsninger kan begge være optimale, og de afhænger naturligvis af, hvilken brusekabine, de skal laves til.

Vælg en brusevæg hvis du har meget plads på dit badeværelse

Det, der i sidste ende bestemmer, om du skal vælge en brusedør der kan åbnes eller en fast brusevæg er, hvor meget plads du har på dit badeværelse. Har du en meget stor brusekabine, hvor der sagtens kan være et åbent hul uden at vandet strømmer ud igennem, kan det være en stor fordel, både designmæssigt og rent praktisk, at du fastmonterer brusevæggen, således at den ikke kan svinge. Det vil både spare tid og vedligeholdelse, i og med at der ikke skal sættes nogen led i bevægelse. Mange vælger endvidere en brusedør eller brusevæg i glas da det skaber minimalisme og en stil, der får badeværelset til at virke større med “svævende” elementer.

Hvis du har en mindre brusekabine, kan det også være en fordel at vælge en brusedør, der kan åbnes og lukkes. Dette vil betyde, at du nemt kan komme ud og ind, ligesom du kan komme i bad uden at pjaske vand over alt i badeværelset. Ulempen er dog, at der er en større overflade at gøre rent, og der samtidig er nogle hængsler, der skal skiftes fra tid til anden. Men det er dog ikke den store udfordring at vedligeholde disse brusevægge.

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin