Antikke møbler er de billigste i næsten 10 år

Antikke møbler har aldrig været så billig som nuFaktisk har antikke møbler aldrig været så billige som de er i dag, hvis man har fuldt med i udviklingen igennem de seneste 10 år. I dag koster møblerne ca. det halve og det har væksten af auktioner i Danmark særlig haft stor indflydelse på. På auktionerne kan man finde alt fra gamle reoler til skænke, lænestole og ja, stort set alt det man mangler til ens bolig. Vi sælger nemlig ud af vores gamle møbelinventar som aldrig før. Samtidig er det blevet smart at kombinere både brugt og nyt i hjemmet, hvilket kan være med til at give rummene et meget personligt præg.

Antik appellerer ikke kun til den ældre generation

Også flere unge går målrettet efter gamle og specialdesignede møbler. Både på auktioner og på nettet kan der nemlig gøres en rigtig god handel. Auktionerne er desuden med til at presse de lokale butikker og det gælder både på brugte og nye møbler samt kendte mærkevarer. Og faktisk så bruger flere unge nettet i dag, når de skal købe møbler fordi det skal gå hurtigt. Det med at lede efter et bestemt møbel over lang tid, tage det med hjem for så at slibe og lakere det er helt passé i dag. De unge elsker gamle reoler, spiseborde og sofaborde men de møbler de køber skal bare fungere for dem og den både de indretter deres bolig på.

Vi er stadig meget selektive i vores valg af møbler

Selvom det skal gå hurtigt med at finde det rette møbel, så er vi stadig utrolig selektive i vores valg. Når det kommer til at finde de perfekte møbler til dagligstuen så som det store spisebord, den flotte sofa eller de rigtige spisebordsstole, så skal pris og kvalitet gå op i en højere enhed. Og pris og kvalitet hænger som vi ved uløseligt sammen. Det er måske også derfor, at antikke møbler er så attraktive i øjeblikket. Her kan man, hvis man kigger de rigtige steder, få et kvalitetsmøbel til en rigtig god pris. Det handler dog om at være hurtig, både når man er ude på auktionerne, besøger de lokale butikker eller webbutikkerne. Der er nemlig stor rift om de gode tilbud.

Husk at dele med andre ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin